Berlijn

Berlijn is een stad van cultuur, historie en vele bezienswaardigheden. Het Holocaustmonument, Checkpoint Charley en natuurlijk musical. De stad is in de Tweede Wereld oorlog zwaar getroffen en jarenlang in twee delen gesplitst door de Berlijnse Muur. De geschiedenis ligt op iedere hoek van de straat. 

Het meest centrale stadsdeel is Berlijn Mitte. Dit is het oude stadscentrum van Berlijn dat voor de val van de muur onderdeel uitmaakte van Oost-Berlijn. Veel van de bezienswaardigheden die de moeite waard zijn, vind je hier.

In het stadsdeel Mitte heb je ook het belangrijkste plein van de stad, Alexanderplatz, met de hoge Fernsehturm. Vanaf dit plein ben je zo bij leuke barretjes en restaurants, maar je kunt hier ook heerlijk winkelen.

In Kreuzberg is ook genoeg te doen. Naast de leuke clubs, cafés en kleine winkeltjes, kun je hier onder andere de bekendste grensovergang ten tijde van de Berlijnse Muur, Checkpoint Charley, bezoeken.

Een populaire wijk is Prenzlauer Berg, ten noorden van Mitte. Hier moet je zijn voor leuke vintage winkels en hippe cafés.

In Berlijn heb je alles op het gebied van cultuur. Of je een liefhebber bent van street art of opera, hier gebeurt het. Naast drie opera’s, heb je hier meer dan 150 theaters, honderden musea, galerieën, bibliotheken en bioscopen.

Voor wie is de reis?
Leerlingen van het NJMT en onze zomerkampen hebben voorrang op al onze buitenland reizen. Deze reis is ook te boeken voor mensen die voor het eerst met ons kennismaken.  

Wil je mee? 
  • Je bent minimaal 13 jaar oud op dag van vertrek, en hebt toestemming van je ouders / verzorgers om mee te gaan op reis
  • Je bent in het bezit van een geldig paspoort, uiterlijk 4 weken voor vertrek

Kosten en boeken

De kosten van de reis zijn €? voor deelnemers van onze zomerkampen of leerlingen van het NJMT geldt een gereduceerd tarief van €?.

Inbegrepen in het pakket zijn:
  • Vliegreis van Amsterdam naar Berlijn v.v.
  • Handbagage (een kleine rolkoffer is toegestaan)
  • Verblijf in een hostel in de binnenstad
  • Openbaar vervoer
  • 1 theaterticket
  • Nederlands sprekende ervaren reisleiding, deze verblijft in hetzelfde hostel

Niet inbegrepen zijn kosten voor openbaar vervoer, eten en drinken tijdens de reis, persoonlijke uitgaven en de aanschaf van eventuele souvenirs. 

StageCenter

StageCenter B.V.

KVK: 89389328
BTW nummer: NL864966465B01

Copyright: StageCenter 2024

In samenwerking met TravelOrlando.nl 
en Juvigo.nl

Postadres:
Rijksweg 324
2071CR, Santpoort-Noord 

Telefoon: 023-2052079
Mail: Amber@stagecenter.nl