Na het succes van ‘Best of Musical 2016’ brengt het Nationaal Jeugd Musical Theater, in samenwerking met Stagecenter, een nieuwe show met de mooiste musicalnummers in alle stijlen. Van Hairspray en Matilda tot The Lion King en Dear Evan Hansen, alle bekende namen komen voorbij.

Tijdens dit concert krijgen de talenten van het NJMT en MusicalCamp de kans om te proeven aan het musicalvak. Zij brengen de klassiekers uit de mooiste musicals, samen met professionele musicalartiesten. 

Al eerder werd bekend dat Cindy Bell de cast komt versterken! Cindy studeerde in 2006 af aan de Fontys Dansacademie, richting Musicaltheater. Ze werd genomineerd voor een John Kraaijkamp Musical Award voor haar rollen in Hairspray en Legally Blonde. Daarnaast speelde ze in Fame, The Sound of Music, Footloose en Ramses. 

We vieren musical op zijn best. Groots en meeslepend, maar ook klein en intiem. De jonge, getalenteerde cast laat zien wat ze allemaal in huis hebben. Al met al belooft het een waar spektakel te worden.

Kom genieten van het leukste musicalconcert van het jaar!

StageCenter

Is onderdeel van Ramaekers Entertainment

KVK: 24480035
BTW nummer: NL002031650B14

Copyright: Ramaekers Entertainment 2022

In samenwerking met TravelOrlando.nl 
en Juvigo.nl

Postadres:
Rijksweg 324
2071CR, Santpoort-Noord 

Telefoon: 023-2052079
Mail: Info@stagecenter.nl