Aankomend jaar brengt het Nationaal Jeugd Musical Theater in samenwerking met StageCenter en MusicalCamp, Best of Musical naar het theater. 
In deze unieke show nemen de solisten met een grootschalig ensemble de bezoekers mee op reis langs tal van grote musicals. Bekende en minder bekende musical zullen de revue passeren. 

De regie en muzikale leiding is dit keer in handen van Elise Berends terwijl Ashley Veldhuyzen samen met Janou Mul de choreografie verzorgd.

‘Dit megaproject belooft één groot feest te worden voor publiek en cast’ vertelt Lieke van Loon, producent van StageCenter. We vieren musical op zijn best. Groots en meeslepend maar ook klein en intiem. Een mega cast geeft de mogelijkheid om echt uit te pakken. 

Wie de solisten zijn wil Lieke nog niet zeggen. ‘Dat houden we nog even geheim’. 

Voor nu zoeken we eerst ons ensemble. Vooral zangers en dansers in verschillende leeftijdscategorieen  zijn meer dan welkom! 

Het Nationaal Jeugd Musical Theater (NJMT) en StageCenter bieden al jaren de mooiste kansen aan jongeren met theater ambitities. Zo produceert het NJMT jaarlijks een nationale musicaltour en produceerde StageCenter in het verleden verschillende grootschalige concerten met bekende artiesten. Verschillende sterren als Anouk van Laake (Phantom of the Opera Londen) zette hun eerste professionele stappen in deze concerten.

Gezocht:
Goede dansers en zangers in de leeftijdscategorieën:

Kids 10 t/m 12 jaar
Jongeren van 13 t/m 17 jaar
Volwassenen van 18 t/m 25 jaar 

Audities:
Zondag 31 oktober 2021

Waar en wanneer:
Best of Musical zal in mei 2022 te zien zijn in de schouwburg in Amstelveen. Repetities vinden plaats op zondagen in de periode november 2021 - mei 2022 in de NJMT studios in Amsterdam

Cast
De cast van Best of Musical bestaat uit verschillende bekende musical artiesten en een groots ensemble van zangers en dansers. 

Meer informatie over de solisten brengen wij binnenkort naar buiten.

Creatives
Regie & Muzikale leiding: Elise Berends

Choreografie: Ashley Veldhuyzen & Janou Mul

Producent: Lieke van Loon

Kaartverkoop
Kaarten zijn binnenkort te koop via de website van de Schouwburg in Amstelveen. Zodra de verkoop online staat zal hier een link verschijnen.

Deelnemersbijdrage: 
€77,50 per maand. Leerlingen van het Nationaal Jeugd Musical Theater en deelnemers van MusicalCamp krijgen 10% korting op de contributie.

Aanmelden
Aanmelden kan via onderstaande knop. 

Je hebt nog ...

Dagen
:
Uren
:
Minuten
:
Seconden

StageCenter

Is onderdeel van Ramaekers Entertainment

KVK: 24480035
BTW nummer: NL002031650B14

Copyright: Ramaekers Entertainment 2021

In samenwerking met TravelOrlando.nl 
en Juvigo.nl

Postadres:
Rijksweg 324
2071CR, Santpoort-Noord 

Telefoon: 023-2052079
Mail: Info@stagecenter.nl