Skip to main content

Het dans zomerkamp van Nederland

Wil jij de uitdaging aangaan? Dancebootcamp is onze grootste uitdaging. Een week lang dansen, les in verschillende stijlen en tijd om aan je danstechniek te werken. Overdag heb je de hele dag les van topdocenten: dansers die zich bewezen hebben in het werkveld en in het dagelijks leven veel lessen geven. In de avonden verzorgen onze crewleden je met tal van leuke en relaxte activiteiten. Hard werken, gezond eten en samen iets schitterends creëren; dat is DanceBootcamp.

Lees op deze pagina meer over DanceBootcamp.

Bezetting DanceBootCamp 2024

Week B 2024 (Uitverkocht, contact ons voor de wachtlijst) 100%
Week C 2024 (Uitverkocht, contact ons voor de wachtlijst) 100%

“Het samen dansen, samen eten, bij het kampvuur hangen of toch ’s avonds die danspasjes nog even oefenen totdat iedereen de pasjes wist… Het was echt een fantastische ervaring die ik absoluut niet had willen missen!”

-Debbie

Lesprogramma

Tijdens DanceBootcamp krijg je les in verschillende dansstijlen. Het lespakket bestaat onder andere uit:

  • Hiphop
  • Jazz
  • Modern
  • Klassiek
  • Repertoire


Daarnaast komen er tijdens de week gastdocenten langs. Zij geven bijvoorbeeld een cursus improvisatie, salsa of leren African dance aan. 

Leeftijdsgroepen

Tijdens ons danskamp delen we de klassen in op basis van leeftijd en ervaring. Met jouw klas ga je aan de slag met diverse dansstijlen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld jazz, modern of hiphop. Ook kun je zelf keuzevakken kiezen, waardoor je je in een bepaalde richting kunt verdiepen.

Doordat je in een klas wordt ingedeeld met mensen met hetzelfde niveau, kun je dus op je eigen tempo werken. De docenten houden rekening met het tempo van de groep. 
Ons docententeam bestaat uit bijzondere dansers. Niet zomaar  grote namen, maar dansers die zich bewezen hebben als danser en docent. De meeste van onze docenten zijn naast professioneel danser ook docent aan een dansacademie, zoals Lucia Marthas. Kijk voor meer informatie over de docenten op de docentenpagina van DanceBootcamp. 

“DanceCamp gaat erom dat je samen een passie deelt: Dansen! En misschien is de ene beter is een bepaalde dansstijl dan de ander. Maar omdat je weet dat jij vast niet de enige bent die het wat moeilijker vindt, probeer je het gewoon waardoor je uiteindelijk zoveel meer leert!”

-Samantha

tarieven

DanceBootcamp kent geen verschillende tarieven. Iedereen slaapt, in tegenstelling tot de andere kampen, binnen.

  •  In een gedeelde slaapkamer €599,00

Boek voor 1 september 2023 en krijg €100,00 korting vroegboek korting! Ga je twee weken op kamp? Dan krijg je geen €100,00 korting op je eerste week maar zelfs 50% korting op je extra kampweek

data

Let op! De data van DanceBootcamp verschillen van de andere kampen.

DanceBootcamp 2024
Week B 27 juli t/m 1 augustus
Week C 3 t/m 8 augustus

locatie

dancebootcamp

Is dansen meer jouw ding?

muziektheaterkamp

Op zoek naar verdieping?

MusicalCamp

Musical meer jouw ding?

TheaterMasterclass

Wil jij liever acteren?