Skip to main content

TravelOrlando.nl het nieuwe platform voor Disney reizen naar Florida. 

Per 1 oktober 2020 zijn onze Floridareizen ondergebracht bij Travelorlando.nl.  Met dit platform kunnen we ons nog meer focussen op wat we zo leuk vinden om te doen: jongerenreizen naar DisneyWorld Florida! 

In de Amerikaanse staat Florida vind je dé pretpark-hoofdstad van de wereld: Orlando! De grootste parken zijn die van Disney en Universal. Heb je altijd al een reis naar Amerika willen maken en houd je van pretparken? Dan is deze groepsreis voor jou!
 
Samen met de groep verblijf je 14 nachten in een prachtige villa met privé zwembad in de buurt van Walt Disney World. De Nederlandssprekende reisleiding heeft jarenlange ervaring en heeft tips en tricks waardoor je het beste uit je vakantie kan halen! 

Twee weken lang naar één van de meest bijzondere plekken in de Verenigde Staten. Een vakantie in het teken van pretparken, zon, zwembaden en lekker eten.

 

Andere activiteiten
Naast DisneyWorld bieden we nog veel meer aan. Zo kan je ervoor kiezen om ook naar Universal Studio’s te gaan, de Disney Waterparken te bezoeken, te kanoën op het helblauwe water van de ‘Crystal River’, koffie te drinken in klassieke Amerikaanse plaatsjes zoals Celebration of te shoppen in de outlets. En bij alles is de aanpak simpel: geef aan wat je wilt en wij brengen je er heen. 

De accommodatie
Tijdens de reis verblijven we in een villa met privé zwembad. We beschikken hier over twee- en vierpersoons kamers. Vaak hebben we ook een kamer met o.a. een pooltafel tot onze beschikking. 

Voor wie is de reis?
Onze reizen zijn te boeken voor iedereen.
Minimale leeftijd van deelname is 16 jaar en je dient in het bezit van een geldig paspoort te zijn. 

Wil je mee? 
  • Je bent minimaal 16 jaar oud op dag van vertrek, en hebt toestemming van je ouders / verzorgers om mee te gaan op reis
  • Je bent in het bezit van een geldig paspoort, uiterlijk 4 weken voor vertrek