Skip to main content

Nu beschikbaar 

Tijdens de herfstvakantie organiseren we een kamp speciaal voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar.

Vijf dagen lang je bezighouden met musical en natuurlijk relaxen bij de kampvuren. Werk aan je kwaliteiten als acteur en zanger en geniet tegelijkertijd van een heerlijke vakantieweek.

Het programma

Het team bestaat uit docenten en professionals die werkzaam zijn in het onderwijs. 

Overdag krijg je les in verschillende musicaldisciplines zoals je van ons gewend bent en in de avond is het tijd voor gezelligheid.
We organiseren bijvoorbeeld een gala-avond en een bonte avond waarop de kinderen hun eigen kunsten aan elkaar kunnen laten zien. Je mooiste jurk of pak meenemen is geen vereiste, maar wel heel erg leuk!
Op de laatste dag geven we een korte presentatie voor degene die je komen ophalen.

MusicalCamp Kids Editie

5 dagen, 4 nachten
Musicallessen
Gala avond
Bonte avond

De locatie

De speciale MusicalCamp Kids Edition zal plaatsvinden op ons vaste kampterrein in Hapert. Hier hebben we de beschikking over een grote accomodatie met genoeg ruimte. 

Voor wie?

Deze kampweek is voor iedereen van 7 tot en met 12 jaar, die in de herfstvakantie een aantal dagen bezig wilt zijn met verschillende musicaldisciplines. Wil je mee? Boek je plek via de onderstaande link.

Data en Kosten

Deze speciale Kids editie zal plaatsvinden van 19 t/m 23 oktober 2020. Let op dit is in de herfstvakantie van de regio midden & regio zuid.

De kosten bedragen €400,00. Deelnemers van onze zomerkampen en leerlingen van het NJMT betalen €350,00. 

De aanbetaling bedraagt €50,00. Het restant factureren we een maand voor aanvang van het kamp.