musicalcamp voor kinderen 8 t/m 12 jaar

Alles wat er komt kijken bij een kamp voor jonge kinderen.

Een zomerkamp is natuurlijk geweldig voor uw kind maar als ouder heeft u wellicht vragen. Kunt u op deze pagina niet de informatie vinden waar u benieuwd naar bent? Mail dan naar info@stagecenter.nl. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw vragen te beantwoorden. 

Beschikbaarheid MusicalCamp kids 2020

Week A 67%
Week B 100%
Week C 100%

Lesprogramma

Tijdens MusicalCamp krijg je les in verschillende theaterdisciplines. Onze jongste deelnemers van 8 t/m 12 jaar krijgen iets minder les dan de oudere deelnemers. Kamp is al spannend genoeg en we moeten in de avond natuurlijk genoeg energie over houden voor leuke activiteiten. 
Het vakkenpakket bestaat uit onder andere:
• Ensemblezang
• Dans 
• Staging
• Liedinterpretatie
• Spel
Daarnaast zijn er verdiepingsuren en keuzevakken, waarmee je je eigen lespakket verder kunt samenstellen. Zo kan je zelf kiezen waarin je je meer wilt verdiepen.  Voor de kinderen is er vaak ook een speciaal verdiepingsuur. Dan werken de kinderen onder leiding van een vaste docent aan een stuk dat de kinderen samen maken. 

Professionale Kinder begeleiding

Kinderen hebben nu eenmaal net wat meer begeleiding nodig dan oudere jeugd. Om ons kamp voor je kind zo leuk en soepel mogelijk te laten verlopen, hebben we gespecialiseerde kinderbegeleiding.

Om kinderbegeleider bij ons te worden dien je minimaal een Pabo-diploma te hebben en voor de klas te staan. Docenten zijn bij uitstek getraind om grote groepen kinderen te overzien en tegelijkertijd te letten op de behoeften van het individu. 

Naast een Pabo-diploma is uiteraard ook een Verklaring Omtrent Gedrag nodig (VOG). Dit is een controle vanuit de overheid waarbij men kijkt of op moment van aanvragen, er geen feiten bekend zijn bij politie of justitie die betekenen dat een persoon niet kan werken in een functie met bijvoorbeeld jeugd. 

Al jaren bestaat ons fantastische team uit dezelfde club enthousiaste kinderbegeleiders: Marco, Marjon, Renate, Eva en Nickey. 

'Mega gezellige week vol uitdagingen en nieuwe vriendschappen '

- Wieke Philine (o.a. Finalist Junior Songfestival en al jaren MusicalCamp deelnemer).

dancebootcamp

Is dansen meer jouw ding?

muziektheaterkamp

Op zoek naar verdieping?

vocalmasterclass

Wil je focussen op je stem?

TheaterMasterclass

Wil jij liever acteren?