Skip to main content

musical vanaf 18 jaar

MusicalSummerAcademy is een week voor iedereen die zich in de zomer vol in het theatervak wil storten. Je krijgt 7 tot 9 uur les per dag en verdiept je in verschillende vakken en werkt met docenten van de grote conservatoria. Naast het volgen van de lessen is er natuurlijk genoeg tijd om te relaxen!

Lees op deze pagina meer over MusicalSummerAcademy.

hoe vol zit musicalsummeracademy:

Week A 21%
Week B 24%
Week C 27%
Week D 19%

Lesprogramma

Tijdens MusicalSummerAcademy krijg je les in verschillende theaterdisciplines. Afhankelijk van je leeftijdsgroep krijg je meer of minder lesuren. Het vakkenpakket bestaat uit onder andere:
• ensemblezang
• dans 
• staging
• liedinterpretatie
• spel
Daarnaast zijn er verdiepingsuren en keuzevakken, waarmee je je eigen lespakket verder kunt samenstellen. Zo kan je zelf kiezen waarin je je meer wilt verdiepen. 

Al jaren organiseren wij onze kampen ook voor
volwassenen. Toch merken we dat die leeftijdsgroep andere interesses heeft en meer uitdaging behoeft. Daarom hebben we vanaf komend jaar een apart volwassenen kamp op te zetten: MusicalSummerAcademy. Dit kamp komt in de plaats van MusicalCamp-volwassenen.

Deze tak gaat zich meer richten op auditietraining en persoonlijke ontwikkeling. Denk hierbij aan workshops, zoals we die voorgaande jaren af en toe als keuzevak aanboden, waarin je je open moet stellen en erachter komt waar jouw persoonlijke struikelpunten zitten en wat jou belemmert tijdens het performen. Maar ook sessies met leeftijdsgenoten, waarin je open en eerlijk naar jezelf bent en op zoek gaat naar je sterke en zwakke punten. Ook zullen er professionals uit andere takken van het theater vak langskomen om auditietraining te geven en te bespreken wat de do’s en de don’ts zijn in het vak. Wil jij dit seizoen auditeren voor een opleiding of een productie? Dan is dit voor je netwerk een fantastische kans!

Tarieven

MusicalSummerAcademy kent verschillende tarieven, afhankelijk van de slaapplek die je kiest.

  •  In een tent €545,00
  •  In een gedeelde slaapkamer €585,00
data

Week A 18 t/m 24 juli 2020

Week B 25 t/m 31 juli 2020

Week C 1 t/m 7 augustus 2020

Week D 8 t/m 14 augustus 2020

locatie

dancebootcamp

Is dansen meer jouw ding?

muziektheaterkamp

Op zoek naar verdieping?

vocalmasterclass

Wil je focussen op je stem?

TheaterMasterclass

Wil jij liever acteren?