De kweekvijver van talent in Amsterdam, Haarlem en Heemstede.

Het NJMT (Amsterdam) en Mamagaai (Haarlem, Heemstede) zijn gerenommeerde theaterscholen die zich richten op het opleiden van jongeren en jong volwassenen van 4 tot 23 jaar in verschillende theaterdisciplines. De musicalscholen, beide deel van Stagecenter, zijn een kweekvijver voor nieuw theater- en musicaltalent. 

Daarnaast is Stagecenter producent van theatervoorstellingen vóór en dóór kinderen en gaan we op een nationale tournee.

Foto: Marije Slingerland

Het NJMT

Amsterdam

Bij het NJMT kun je algemene Dans – en Theaterlessen volgen. Je kunt je ook inschrijven voor allerlei specialisatie lessen. Zo krijg je de kans op je eigen vakkenpakket samen te stellen en de lessen te volgen die jij leuk vindt. Binnen de theater- en dansafdeling van het NJMT wordt gewerkt met drie klassen: de oriëntatieklassen, de doorstroomklassen en de academie. 

Mamagaai

Haarlem – Heemstede

De musicallessen bij Mamagaai zijn opgedeeld in een Onderbouw en een Bovenbouw. Zo krijgen kinderen vanaf 7 jaar in een veilige omgeving de ruimte om te onderzoeken en te verdwalen, om zo te ontdekken wat theater voor hen is en kan zijn. In de bovenbouw wordt de verdieping van het theatermaken verder opgezocht en uitgebreid.

Alice in Wonderland

Na het succes van Peter Pan, Kruistocht in Spijkerbroek en Koning van Katoren, brengt het NJMT dit seizoen Alice in Wonderland! 

Wanneer Alice het Witte Konijn achterna gaat is er geen weg meer terug: ze komt terecht in het magische en maffe Wonderland. Ze beleeft avonturen die steeds gekker worden en ontmoet merkwaardige figuren: een dodo, een grote rups, de Kolderkat, de Gekke Hoedenmaker en de Maartse Haas. Uiteindelijk keren zelfs de Hartenkoningin en haar levende kaarten zich tegen Alice! Is dit echt of allemaal een droom?

Ook meespelen in onze producties?

Bij Stagecenter maken we regelmatig nieuwe producties. We brengen de bestaande musicals waar jij van houdt, maar maken ook compleet nieuw geschreven en gecomponeerde musicals. Een team van top docenten weet jaarlijks groepen te begeleiden om de mooiste voorstellingen op de planken te brengen.

We zijn de enige school die jaarlijks een Nationale theatertour presenteert. In samenwerking met Theater Terra gaat onze getalenteerde cast het hele land door met hun voorstelling voor en door kinderen. 

Iedereen kan audities doen voor onze producties. Wil jij op de hoogte blijven van onze theaterproducties? Houd dan onze websites en sociale media in de gaten!

Docenten

Het docententeam van Stagecenter bestaat uit vakspecialisten.
Op de websites van het NJMT en Mamagaai kun je een overzicht vinden met alle docenten.

Benieuwd naar een van onze zomerkampen?

dancebootcamp

muziektheaterkamp

vocalmasterclass

TheaterMasterclass

StageCenter

Is onderdeel van Ramaekers Entertainment

KVK: 24480035
BTW nummer: NL002031650B14

Copyright: Ramaekers Entertainment 2023

In samenwerking met TravelOrlando.nl 
en Juvigo.nl

Postadres:
Rijksweg 324
2071CR, Santpoort-Noord 

Telefoon: 023-2052079

Mail: Amber@stagecenter.nl