Op kamp gaan

Alles wat je wilt weten over op kamp gaan.

Wanneer je op zomerkamp gaat zijn er natuurlijk een heleboel dingen die je wilt weten. Voorafgaand aan kamp krijg je van ons altijd alle benodigde informatie. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een meeneemlijst en algemene informatie brochure. Zo weet jij precies wat je mee moet nemen en hoe je het beste jezelf kan voorbereiden. 

Lees op deze pagina meer over de algemene en handige zaken waar jij vragen over kan hebben. Wil je meer weten? Vraag onze informatiebrochure aan of neem contact met ons op. We helpen je graag.

Lees alles over op kamp gaan.

Onze zomerkampen

Wil je eerst weten welke zomerkampen wij allemaal aanbieden? Gebruik dan onderstaande button om naar het overzicht te gaan. 

Alle zomerkampen hebben een theater thema waarbij sommigen zomerkampen voor iedereen toegankelijk zijn en je voor sommige, meer gespecialiseerde zomerkampen, auditie moet doen. 

Locaties

Al onze zomerkampen en cursusweken vinden plaats in Brabant. We huren jaarlijks zomerkamp locaties die aansluiten bij onze behoeften.

DanceBootcamp heeft een eigen locatie in Loon op Zand. 
Voor de andere zomerkampen hebben we een locatie in Hapert, vlak onder Eindhoven. 
Het openbaar vervoer is hier niet optimaal maar we hebben een ruimte parkeerplaats.

Slapen op kamp

De meeste van onze zomerkampen bieden de keuze tussen binnenslapen of buiten slapen. 
Wanneer je een kamp gaat boeken dat deze keuze aanbiedt, dan kan je bij boeking de slaapplaats van je voorkeur selecteren. Uiteraard zolang de voorraad strekt. 

Slaap je binnen? Dan hoef je enkel beddenboed (laken, slaapzak/dekbed en kussen) mee te nemen. Slaap jij liever in een tent? Dan dien je ook een luchtbed mee te nemen. Uiteraard krijg je voorafgaand aan kamp per e-mail alle benodigde informatie zodat jij zorgeloos op kamp kunt.

Dineren zonder standaard zomerkamp maaltijd.

Een gebalanseerde maaltijd is essentieel, helemaal voor onze deelnemers die de hele dag fysiek bezig zijn met dans, zang of spel. Wij bieden daarom een wat luxer aanbod in maaltijden dan de meeste deelnemers gewend zijn van zomerkampen. 

Zo bestaat het ontbijt uit vers afgebakken broodjes met verschillende beleg opties, gekookt eitje en yoghurt en hebben wij voor de lunch op de meeste van onze zomerkampen (niet op DanceBootcamp) een eigen 'Subway' station. Versafgebakken broodjes met alle keuze uit beleg, groenten en sausjes. 
Daarnaast hebben wij regelmatig dag specials zoals broodjes huisgemaakte salades of pesto, mozarella & tomaat.

Voor het avondeten hebben wij vaak binnen het gerecht van de betreffende avond, meerdere opties. Uiteraard is er ook een avond waarop we verse pannenkoeken bakken (+- 450) en een avond waarop wij zelf verse friet bakken.

Heb je een allergie? Vergeet dit niet tijdig door te geven. Onze koks doen hun best hier zo veel mogelijk rekening mee te houden. Bij complexe of gevaarlijke allergieen vragen we je zelf wat ingevroren maaltijden mee te nemen.