Wat kun je verwachten van kamp?

Wanneer je op zomerkamp gaat zijn er natuurlijk heel veel dingen die je wilt weten. Voorafgaand aan kamp krijg je van ons altijd alle een document met de benodigde informatie. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een meeneem lijst en een algemene informatie brochure. Zo weet jij precies wat je mee moet nemen en hoe je het beste jezelf kan voorbereiden op de kampweek. 

Lees op deze pagina meer over de algemene en handige zaken waar jij vragen over kan hebben. Wil je meer weten? Vraag dan onze informatiebrochure aan of neem contact met ons op. We helpen je graag.

Onze zomerkampen

Wil je eerst weten welke zomerkampen wij allemaal aanbieden? Gebruik de onderstaande button om naar het overzicht te gaan. 

Alle zomerkampen hebben een theater thema waarbij sommigen zomerkampen voor iedereen toegankelijk zijn en je voor sommige, meer gespecialiseerde zomerkampen, auditie moet doen. 

Locaties

Al onze zomerkampen en cursusweken vinden plaats in Brabant. We huren jaarlijks zomerkamp locaties die aansluiten bij onze behoeften.

DanceBootcamp heeft een eigen locatie in Loon op Zand. 
Voor de andere zomerkampen hebben we een locatie in Hapert, vlak onder Eindhoven. 
Het openbaar vervoer naar onze locatie toe is niet optimaal maar we hebben een ruimte parkeerplaats voor de aankomst- en vertrekdagen. 

Overnachten op kamp

De meeste van onze zomerkampen bieden de keuze tussen binnen slapen of buiten in een tent slapen. 
Wanneer je een kamp boekt dat deze keuze aanbiedt, kun je bij boeking de slaapplaats van je voorkeur selecteren. 

Slaap je binnen? Dan hoef je enkel beddengoed (laken, kussen en slaapzak of dekbed) mee te nemen. Slaap je liever in een tent? Dan dien je naast het bovenstaande ook een luchtbed mee te nemen. Uiteraard krijg je voorafgaand aan kamp per e-mail alle benodigde informatie zodat jij zorgeloos op kamp kunt.

Eten op kamp

Een gebalanseerde maaltijd is essentieel, helemaal voor onze deelnemers die de hele dag fysiek bezig zijn met dans, zang of spel. Wij bieden daarom een wat luxer aanbod in maaltijden dan de meeste deelnemers gewend zijn van zomerkampen. 

Zo bestaat het ontbijt uit vers afgebakken broodjes met verschillende beleg opties, een gekookt eitje en yoghurt en hebben wij voor de lunch op de meeste van onze zomerkampen (behalve op DanceBootcamp) een eigen ‘Subway’ station: versgebakken broodjes met alle keuze uit beleg, groenten en sausjes. 
Daarnaast hebben wij regelmatig ‘specials’ zoals broodjes met huisgemaakte salade of pesto, mozzarella en tomaat.

Voor het avondeten hebben wij vaak binnen het gerecht van de betreffende avond meerdere keuzemogelijkheden. Ook is er een avond waarop we verse pannenkoeken bakken (+/- 450!) en een avond waarop wij zelf verse friet bakken.

Heb je een allergie? Vergeet dit niet tijdig door te geven. Onze koks doen hun best hier zo veel mogelijk rekening mee te houden. Bij complexe of gevaarlijke allergieën vragen we je zelf wat ingevroren maaltijden mee te nemen.

StageCenter

StageCenter B.V.

KVK: 89389328
BTW nummer: NL864966465B01

Copyright: StageCenter 2024

In samenwerking met TravelOrlando.nl 
en Juvigo.nl

Postadres:
Rijksweg 324
2071CR, Santpoort-Noord 

Telefoon: 023-2052079
Mail: Amber@stagecenter.nl