Skip to main content

Een week lang werken aan je speltechniek

Wil jij deze zomer leren acteren? In samenwerking met Internationaal Theater Amstredam ontwikkelden we TheaterMasterclass. Een zomerkamp waarin jij je zeven dagen lang als acteur verdiept in verschillende aspecten van het acteren. 

Op deze pagina lees je meer over TheaterMasterclass.

Bezetting TheaterMasterclass 2024

Week B 2024 30%

“THEATERMASTERCLASS HEEFT MIJ HEEL VEEL NIEUWE, INTERESSANTE INZICHTEN IN SPEL GEGEVEN!”

– NICK DE VRIES

Lesprogramma

Het lesprogramma van TheaterMasterclass is samengesteld in samenwerking met Acteurs van Internationaal Theater Amsterdam. Tijdens de week krijg je les in verschillende aspecten van het acteren. Het vakkenpakket bestaat onder andere uit:

 • Samenspel
 • Monologen
 • Tekst & Analyse
 • Stemgebruik
 • Fysieke improvisatie

Daarnaast zijn er verdiepingsuren en keuzevakken, waarmee je je eigen lespakket verder kunt samenstellen. Zo kan je zelf kiezen waarin je je meer in wilt verdiepen. Dit kunnen ook vakken zijn buiten het acteren.

TheaterMasterclass is er speciaal voor de acteur die dieper in wil gaan op het acteren. Samen met een gemotiveerde klas en docenten, die al vele jaren zelf op de planken staan, ga je een week aan de slag. Werk bijvoorbeeld met klassiek werk, analyseer teksten en speel fantastische moderne scenes met je klasgenoten.

“ALS JE ECHT DIEPER WILT IN GAAN OP HET TONEELSPELEN EN JEZELF DAAR ECHT GRAAG IN WILT GAAN ONTWIKKELEN, RAAD IK JE THEATERMASTERCLASS ZEER ZEKER AAN! HET IS TOTAAL ANDERS DAN EEN “GEWONE” IMPROVISATIE LES. HET IS EEN WEEK VOL IMPULSEN VOLGEN, SCÈNES UITPLUIZEN, MONOLOGEN BEKIJKEN EN VOORAL HEEL VEEL GEZELLIGHEID!”

– IRIS VERHOEVEN

Tarieven

 TheaterMasterclass 2024 kost €599 euro. Wil je in een binnenplek slapen? Dan is er een eenmalige toeslag van 35 euro.

  Boek voor 1 september 2023 en krijg €100,00 korting vroegboek korting! Ga je twee weken op kamp? Dan krijg je geen €100,00 korting maar zelfs 50% korting op je extra kampweek

  Data

  Week B 27 juli t/m 2 augustus 2024

  Locatie van TheaterMasterclass

  dancebootcamp

  Is dansen meer jouw ding?

  muziektheaterkamp

  Op zoek naar verdieping?

  MusicalCamp

  Musical meer jouw ding?

  TheaterMasterclass

  Wil jij liever acteren?