Onze theater- en danszomerkampen

Jouw vakantie, ons specialisme!

Al onze theater- en danszomerkampen bestaan uit twee facetten: overdag volg je lessen in de verschillende theaterdisciplines en in de avond staat het vakantiegevoel centraal.

StageCenter is marktleider in kwalitatieve zomerkampen en cursussen in de theatersector. Kijk hieronder voor een overzicht van ons aanbod. Heb je vragen? Voel je altijd vrij ons te contacten.

MusicalCamp

MusicalCamp staat voor zingen, dansen en acteren. De combinatie van deze drie disciplines is al jarenlang razend populair.

DanceBootcamp

Dancebootcamp is onze grootste uitdaging. Een week lang dansen, les in verschillende stijlen en tijd om aan je danstechniek te werken.

MuziektheaterKamp

MuziektheaterKamp is er voor de theatermaker met een hoger niveau. Het is de ultieme ontdekking van jezelf als muziektheater maker.

TheaterMasterclass

TheaterMasterclass is een zomerkamp waarin jij je zeven dagen lang als acteur verdiept in verschillende aspecten van het acteren. 

VocalMasterclass

Tijdens VocalMasterclass werk je met geweldige docenten aan allerlei facetten van zang. Zangles in kleine groepjes en meerstemmige uitdagingen.

Workshops en Cursussen

Blijf op de hoogte van onze workshops en losse cursussen door je aan te melden voor ons Workshop Alert.

Ga jij mee met een van onze zomerkampen?
Wil je op de hoogte blijven van onze zomerkampen, theaterscholen en audities of nationale tour? Volg ons op Instagram en Facebook!

StageCenter

StageCenter B.V.

KVK: 89389328
BTW nummer: NL864966465B01

Copyright: StageCenter 2024

In samenwerking met TravelOrlando.nl 
en Juvigo.nl

Postadres:
Rijksweg 324
2071CR, Santpoort-Noord 

Telefoon: 023-2052079
Mail: Amber@stagecenter.nl