Skip to main content

Veel gestelde vragen

Net als de rest van de wereld houden wij de situatie rondom de coronacrisis goed in de gaten. Wij schakelen zodra wij kansen zien zo snel mogelijk om te zorgen dat onze activiteiten altijd in gepaste vorm door kunnen gaan.

Update Londentrip: 

Uiteraard zagen wij tijdig aankomen dat onze Londentrip in het gedrang zou gaan komen. Hierop zijn wij direct in overleg gegaan met de verschillende partijen waar wij mee werken zoals de luchtvaartmaatschappij, het hostel, theaters en busmaatschappij. Door snel te schakelen hebben we met onze partners afspraken kunnen maken voor een mooi alternatief. De Londentrip is succesvol verplaatst van de meivakantie naar de kerstvakantie.

Van 20 t/m 24 december zal onze Londentrip dan ook plaatsvinden. 

 

Komt er wel een nieuwe londentrip in 2021?

Ja! Wij hebben gewoon een optie bij ons hostel staan voor de londentrip in 2021. Gelukkig gaan de boekingen hiervan pas op 1 september open. Dit geeft ons tijd om te kijken naar de ontwikkelingen in de wereld. 

Kan ik nog mee op de Londentrip in 2020?

We zijn afhankelijk van beschikbaarheid op de vlucht en eventuele prijsfluctuaties. Het is altijd de moeite waard om ons even te contacten. Dit kan simpelweg door een e-mail te sturen naar marc@stagecenter.nl

Gaat kamp door?

Kamp gaat voorlopig door. Er zijn geen beperkingen opgelegd voor half juli, wanneer onze eerste kampweek begint.

Welke maatregelen nemen jullie voor kamp?

Op kamp gaan wij afhankelijk van de situatie op dat moment de juiste voorzorgsmaatregelen treffen.

Mag ik omboeken naar een andere kampweek?

Dit mag altijd en kosteloos. Enige voorwaarde is dat wij genoeg plek in de betreffende kampweek hebben. 

Stuur simpelweg een e-mail naar marc@stagecenter.nl met je verzoek en wij proberen je zo snel mogelijk te helpen.

Gaat de New York trip door?

Veiligheid staat uiteraard voorop en wij houden dan ook de situatie in de Verenigde Staten nauwlettend in de gaten. De reis zal plaatsvinden in oktober waardoor we gelukkig nog maanden de tijd hebben. 

Kan ik alsnog de New York trip boeken?

We zijn afhankelijk van beschikbaarheid op de vlucht en eventuele prijsfluctuaties. Het is altijd de moeite waard om ons even te contacten. Dit kan simpelweg door een e-mail te sturen naar marc@stagecenter.nl