Skip to main content

Een week lang je verdiepen in zangtechniek

Wil je werken aan je belt? Je klassieke sound? Doe dan auditie voor Vocalmasterclass en werk zeven dagen lang met top docenten van het Universal Voice Institute aan alle facetten van zang. Zangles in kleine groepjes, workshops over de werking van je stem en meerstemmige uitdagingen. Je maakt grote stappen in een korte tijd, wat ideaal is voor mensen die auditie willen gaan doen voor vervolgopleidingen.

Bezetting VocalMasterclass

Week D 2024 35%

“In een week tijd heb ik zo ontzettend veel geleerd van dit kamp. De docenten van VocalMasterclass waren ontzettend enthousiast en zo behulpzaam. Ze helpen je overal mee, of dit nou stemproblemen zijn of onzekerheden. Ze staan echt voor je klaar en hierdoor krijg je toch wel een boost zelfvertrouwen.”
– Amber Becker

Lesprogramma

Bij VocalMasterclass krijg je les volgens de methode van The Universal Voice Guide. Het vakkenpakket bestaat uit onder andere:

  • Privézangles van masterdocenten van het Universal Voice Institute
  • Liedinterpretatie
  • Ensemblezang
  • Acapellazang
  • Backing vocals
  • Herstellen van de stembanden

LEEFTIJD EN TOELATING

VocalMasterclass is alleen voor jongeren en volwassenen (15 jaar en ouder). Voor deelname aan dit kamp moet je auditie doen. Omdat we met kleine groepen werken, willen we zorgen dat er een minimaal niveau is. Zo kunnen we de lessen optimaal inrichten. Na je aanmelding, vragen we je een korte opname in te sturen van wat specifieke zangstukken. Zo kunnen we bepalen of dit kamp iets voor je is. Het kan dus zijn dat je niet in aanmerking komt.

“Ik wist niet dat mijn stem zoveel bereik heeft!”

– Daan van Dalen

tarieven

VocalMasterclass 2024 kost €615 voor een tentplaats.

Boek je een binnenplek? Dan is er een toeslag van 30 euro.

Boek voor 1 september 2024 en krijg €100,00 vroegboek korting! Ga je twee weken op kamp? Dan krijg je geen €100,00 korting maar zelfs 50% korting op je extra kampweek

data

Data 2025:

Week D 10 t/m 16 augustus 2024

VocalMasterclass zal plaatsvinden op de volgende data:

  • WEEK E 9 t/m 15 augustus 2025
locatie

dancebootcamp

Is dansen meer jouw ding?

muziektheaterkamp

Op zoek naar verdieping?

musicalcamp

Is musical meer jouw ding?

TheaterMasterclass

Wil jij liever acteren?