Workshops

Unieke (internationale) workshops voor iedereen

Op regelmatige basis organiseren wij bijzondere workshops op onze locatie in Amsterdam. Grote namen uit binnen en buitenland die les geven in verschillende dans, theater en musical disciplines. 

Workshop Alert!

Als eerste op de hoogte zijn van nieuwe workshops? Meld je dan nu aan voor de ‘Workshop Alert’ en ontvang een e-mail wanneer wij een nieuwe workshop aankondigen.

NJMT Shakespeare Dagen

In deze bootcamp gaan we werken aan scènes uit ‘Een midzomernachtdroom’.  

Deze komedie van Shakespeare gaat, net als al zijn komedies, over de liefde!  

In ‘Een midzomernachtdroom’ zijn 2 verliefde koppels verdwaald in een mysterieus en betoverd bos. Hermia en Lysander zijn verliefd op elkaar en willen samen uit Athene vluchten, maar ook Demetrius is verliefd op Hermia. Helena daarentegen is verliefd op Demetrius. De betovering in het bos zal het ze niet gemakkelijker maken. Ook volgen we een groep Atheense arbeiders die een toneelstuk voor de koning maken.  

Het stuk zit vol leuk materiaal om te spelen. In drie dagen tijd werken we naar een kleine presentatie toe waarin we het hele verloop van het stuk presenteren en een aantal scène’s spelen.  

Lijkt het je leuk om met een groep gedreven mensen aan dit materiaal te werken en dingen te leren op het gebied van tekstanalyse, tekstbehandeling en samenspelen, schrijf je dan in! 

Werk drie dagen, vier uur per dag aan materiaal van William Shakespeare. 

De NJMT Shakespeare dagen zullen plaatsvinden in de studio van het Nationaal Jeugd Musical Theater in Amsterdam.

Op 4,5 en 6 augustus zal je vier uur per dag werken aan het werk van William Shakespeare onder leiding van docent Tommie Kinneging. 

6 augustus zal worden afgesloten met een korte eindpresentatie. 

Een unieke kans om je als acteur te verdiepen in het werk van de iconische schrijver. Deelname is mogelijk vanaf 14 jaar.

Locatie en prijzen

Onze studio’s zijn (tenzij anders aangegeven) altijd in de NJMT Theater Studio’s in Amsterdam. Op de locatie van onze theaterschool hebben we de beschikking over een grote studio met spiegelwand.

Het adres is:
Baarsjesweg 279
1058AE
Amsterdam

Elke workshop heeft een andere prijs, afhankelijk van de kosten om de workshop te organiseren. Moeten we een artiest uit het buitenland invliegen? Dan is de workshop uiteraard wat duurder dan wanneer het om een grote naam uit Nederland gaat. 

Korting voor leerlingen van het NJMT & onze zomerkampen

Ben jij een leerling van het NJMT? Of ga je mee op kamp? Dan krijg je standaard 35% korting op onze workshops.

StageCenter

Is onderdeel van Ramaekers Entertainment

KVK: 24480035
BTW nummer: NL002031650B14

Copyright: Ramaekers Entertainment 2022

In samenwerking met TravelOrlando.nl 
en Juvigo.nl

Postadres:
Rijksweg 324
2071CR, Santpoort-Noord 

Telefoon: 023-2052079
Mail: Info@stagecenter.nl