Workshops

Unieke (internationale) workshops voor iedereen

Op regelmatige basis organiseren wij bijzondere workshops op onze locatie in Amsterdam. Grote namen uit binnen en buitenland die les geven in verschillende dans, theater en musical disciplines. 

Workshop Alert!

Als eerste op de hoogte zijn van nieuwe workshops? Meld je dan nu aan voor de ‘Workshop Alert’ en ontvang een e-mail wanneer wij een nieuwe workshop aankondigen.

NJMT Shakespeare Dagen

In deze Bootcamp gaan we werken aan scènes uit ….. van William Shakespeare.

Deze komedie van Shakespeare gaat, net als al zijn komedies, over de liefde!  

In ‘As you like it’ vlucht de verbannen Rosalinde samen met haar nichtje naar het bos. Rosalinde verkleedt zich als man, dat is immers veiliger dan twee jonge dames alleen op pad. In het bos komt zij haar grote liefde tegen, Orlando. Maar in plaats zich meteen bekent te maken besluit Roselinde haar mannelijke vermomming nog even aan te houden en zo zijn liefde voor haar eens goed op de proef te stellen en te kijken of hij echt zoveel van haar houdt als hij beweert. Naast Rosalinde en Orlando zijn er nog heel wat verliefde koppels die zich door het bos bewegen en door hun verliefdheid in de gekste situaties terechtkomen. 

Het stuk zit vol leuk en uitdagend materiaal om te spelen. In drie dagen tijd werken we naar een kleine presentatie toe waarin we het hele verloop van het stuk presenteren en een aantal scènes spelen.  

Lijkt het je leuk om met een groep gedreven mensen aan dit materiaal te werken en dingen te leren op het gebied van tekstanalyse, tekstbehandeling en samenspelen? Schrijf je dan in! 

Werk drie dagen, vier uur per dag aan materiaal van William Shakespeare. 

De NJMT Shakespeare dagen zullen plaatsvinden in de studio van het Nationaal Jeugd Musical Theater in Amsterdam.

Op 16, 17 en 18 augustus zal je vier uur per dag werken aan het werk van William Shakespeare onder leiding van docent Tommie Kinneging. 

18 augustus zal worden afgesloten met een korte eindpresentatie. 

Een unieke kans om je als acteur te verdiepen in het werk van de iconische schrijver. Deelname is mogelijk vanaf 14 jaar.

Locatie en prijzen

Onze studio’s zijn (tenzij anders aangegeven) altijd in de NJMT Theater Studio’s in Amsterdam. Op de locatie van onze theaterschool hebben we de beschikking over een grote studio met spiegelwand.

Het adres is:
Baarsjesweg 279
1058AE
Amsterdam

Elke workshop heeft een andere prijs, afhankelijk van de kosten om de workshop te organiseren. Moeten we een artiest uit het buitenland invliegen? Dan is de workshop uiteraard wat duurder dan wanneer het om een grote naam uit Nederland gaat. 

Korting voor leerlingen van het NJMT & onze zomerkampen

Ben jij een leerling van het NJMT? Of ga je mee op kamp? Dan krijg je standaard 35% korting op onze workshops.

StageCenter

StageCenter B.V.

KVK: 89389328
BTW nummer: NL864966465B01

Copyright: StageCenter 2024

In samenwerking met TravelOrlando.nl 
en Juvigo.nl

Postadres:
Rijksweg 324
2071CR, Santpoort-Noord 

Telefoon: 023-2052079
Mail: Amber@stagecenter.nl