Theater & danszomerkampen

Jouw vakantie, ons specialisme! 
Al onze theater- en danszomerkampen bestaan uit twee facetten: overdag volg je lessen in de verschillende theaterdisciplines en in de avond staat het vakantiegevoel centraal.

StageCenter is marktleider in kwalitatieve zomerkampen en cursussen in de theatersector. Kijk hieronder voor een overzicht van ons aanbod. Heb je vragen? Voel je altijd vrij ons te contacten.

Onze Theater & Dans zomerkampen

MusicalCamp

Tijdens MusicalCamp werk je zeven dagen lang aan de verschillende musicaldisciplines. Iedereen is welkom! Op kamp delen we klassen in naar leeftijd en ervaring. Werk met grote namen uit het theatervak en docenten van verschillende conservatoria.

Leeftijd: Kinderen (8 t/m 12), jongeren (13 t/m 21) en volwassenen (22 jaar en ouder). Toelatingsauditie: Geen.

Muziektheaterkamp

Tijdens Muziektheaterkamp verdiep je je zeven dagen lang in het maken en performen van theater. Je krijgt niet alleen les van grote namen uit het theatervak, maar gaat ook zelf aan de slag met het maakproces en het zelf creëren.  

Leeftijd: Vanaf 15 jaar. Toelatingsauditie: Ja.

DanceBootcamp

Tijdens DanceBootcamp ga je zes dagen lang aan de slag met verschillende dansstijlen. Een intensieve week vol met gezelligheid, professionele docenten en natuurlijk heel veel dans.

Leeftijd: Vanaf 13 jaar. Toelatingsauditie: Geen.

TheaterMasterclass

Tijdens TheaterMasterclass ben je zeven dagen bezig met acteren. Doormiddel van een programma ontwikkeld door acteurs van het Internationaal Theater Amsterdam, worden alle aspecten van het acteren behandeld.

Leeftijd: Vanaf 13 jaar. Toelatingsauditie: Geen.

StageCenter

StageCenter B.V.

KVK: 89389328
BTW nummer: NL864966465B01

Copyright: StageCenter 2023

In samenwerking met TravelOrlando.nl 
en Juvigo.nl

Postadres:
Rijksweg 324
2071CR, Santpoort-Noord 

Telefoon: 023-2052079|
LET OP! VAN 13 SEPTEMBER TM 30 SEPTEMBER 2023 ZIJN WIJ WEGENS WERKZAAMHEDEN IN HET BUITENLAND TELEFONISCH NIET BEREIKBAAR. U KUNT MAILEN NAAR AMBER@STAGECENTER.NL

Mail: Amber@stagecenter.nl