Zomerkampen en cursussen

Jouw vakantie, ons specialisme! 
Al onze theater- en danszomerkampen en cursusweken bestaan uit twee facetten. Overdag volg je lessen in de verschillende theaterdisciplines en in de avond staat het vakantiegevoel centraal.

StageCenter is marktleider in kwalitatieve zomerkampen en cursussen in de theatersector. Kijk hieronder voor een overzicht van ons aanbod. Heb je vragen? Voel je altijd vrij ons te contacten.

[convertkit form=1107117]

Onze Theater & Dans zomerkampen

MusicalCamp

Tijdens MusicalCamp werk je zeven dagen lang aan de verschillende musicaldisciplines. Iedereen is welkom! Op kamp delen we klassen in naar leeftijd en ervaring. Werk met grote namen uit het theatervak en docenten van verschillende conservatoria.

Leeftijd: Kinderen (8 t/m 12), jongeren (13 t/m 17) en volwassenen (18 jaar en ouder). Toelatingsauditie: Geen.

Muziektheaterkamp

Tijdens Muziektheaterkamp verdiep je je zeven dagen lang in het maken en performen van theater. Je krijgt niet alleen les van grote namen uit het theatervak, maar gaat ook zelf aan de slag met het maakproces en het zelf creëren.  

Leeftijd: Vanaf 15 jaar. Toelatingsauditie: Ja.

VocalMasterclass

Tijdens VocalMasterclass werk je zeven dagen lang aan je stem. Via de methode van het Universal Voice Institute behandel je alle aspecten van het zingen en leer je je eigen stem beter kennen. 

Leeftijd: Vanaf 15 jaar. Toelatingsauditie: Ja.

DanceBootcamp

Tijdens DanceBootcamp ga je zes dagen lang aan de slag met verschillende dansstijlen. Een intensieve week vol met gezelligheid, professionele docenten en natuurlijk heel veel dans.

Leeftijd: Vanaf 13 jaar. Toelatingsauditie: Geen.

SingerSongwriterCamp

Tijdens SingersongwriterCamp ga je je een week lang verdiepen in het maken van muziek. Onder begeledeiding ga je werken aan een eigen nummer. Van schrijven tot performen in zeven dagen.

Leeftijd: Vanaf 14 jaar. Toelatingsauditie: Geen.

TheaterMasterclass

Tijdens TheaterMasterclass ben je zeven dagen bezig met acteren. Doormiddel van een programma ontwikkeld door acteurs van het Internationaal Theater Amsterdam, worden alle aspecten van het acteren behandeld.

Leeftijd: Vanaf 13 jaar. Toelatingsauditie: Geen.

StageCenter

Is onderdeel van Ramaekers Entertainment

KVK: 24480035
BTW nummer: NL002031650B14

Copyright: Ramaekers Entertainment 2020

In samenwerking met TravelOrlando.nl 
en Juvigo.nl

Contactgegevens

Postadres:
Rijksweg 324
2071CR, Santpoort-Noord 

Telefoon: 023-2052079
Mail: Info@stagecenter.nl