Het docententeam

MusicalSter Milan van Waardenburg op MusicalCamp.

Momenteel is Milan nog elke avond te zien in ‘Anastasia de Musical’ in het circus theater, komende zomer zal hij op MusicalCamp vier keer een workshop geven. In alle weken zal Milan een workshop Liedinterpretatie geven.

‘Het is uniek een artiest als Milan bij ons op kamp te hebben omdat Milan normaal in het buitenland werkt’ vertelt Marc Ramaekers van StageCenter zomerkampen. ‘We hebben al een paar keer gekeken wat er mogelijk was maar zijn drukke agenda gecombineerd met de lange reistijd maakten dit in het verleden erg lastig. Nu Milan in Nederland speelt hebben we uiteraard direct de kans gegrepen om hem op kamp te hebben.

‘Milan is momenteel één van de grootste talenten die we in Nederland hebben. Zowel voor Milan als ons is dit altijd een grote wens geweest’. Aldus Ramaekers

Milan studeerde Muziektheater aan Fontys hogeschool voor de kunsten. Na zijn studie speelde Milan o.a. Roger in Rent de musical (Antwerpen), Herbert in Tanz der Vampire, Der Glöckner von Notre Dame (o.a. in de titelrol). Voor Milan naar Nederland kwam speelde hij de rol van Dimitri in Anastasia in Stuttgart.

Foto: Cina Uicker

We werken enkel met gespecialiseerde docenten. Niet enkel hebben ze gestudeerd aan het conservatorium, de meeste doceren zelf op de verschillende conservatoria en dansacademies. Enkel de top van de Nederlandse theaterwereld geeft bij ons les. 

Wil jij graag naar een theateropleiding? Een week kamp geeft je de kans te werken met verschillende methodieken van verschillende opleidingen.

Een overzicht van onze vaste docenten

Syd Horster

Tijdens VocalMasterclass & Muziektheaterkamp is Syd betrokken als zangdocent. Syd is masterdocent van het Universal Voice Institute en werkte voor verschillende conservatoria zoals Codarts (conservatorium Rotterdam).

Momenteel werkt Syd o.a. bij de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater.

Syd zal lesgeven in week C & D

Karin Bos

Karin is gespecialiseerd zangdocent met een master teachers diploma van het Universal Voice Institute. Naast haar werk als docent was ze te zien in verschillende landelijke theaterproducties zoals 'Nijntje' en 'Soldaat van Oranje'. 

Op kamp geeft Karin verschillende vakken op VocalMasterclass en Muziektheaterkamp.

Karin zal lesgeven in week D

Marijke Castelijns

Foto: Crista Castelijns

Marijke is mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Muziektheaterkamp. Als docent werkte ze voor verschillende grote theateropleidingen in Nederland. Als choreograaf is ze verantwoordelijk geweest voor meerdere nationale muziektheater en musical producties.  

Marijke zal lesgeven in week A, B, C & D

Swen Overman

Swen zal lesgeven in week A & D

Eva Heijnen

Foto : Floyd Koster 

Eva zal lesgeven in week B

Elise Berends

Foto: Crista Castelijns

Elise zal lesgeven in week A & B

Liss Walravens

Liss zal lesgeven in week A

Bart van Veldhoven

Foto :  Evita Copier

Was te zien in Was getekend, Annie MG Schmidt, Aspects of Love, Circus Boemtata, Spring awakening als Georg Zirschnitz, Cyrano, War Horse en de Tweeling

Bart zal lesgeven in week C

Sandra Jonkman

Sandra zal lesgeven in week A

Marco Hoving

Marco zal lesgeven in week B, C & D

Christanne de Bruijn

Christanne zal lesgeven in week B

Cindy Bell

Cindy zal lesgeven in week C

Alexandra Alphenaar

Foto: Anke van der Meer

Alexandra zal lesgeven in week A

Job Greuter

Foto: Maud Schoonen Photography

Job zal lesgeven in week C & D

StageCenter

Is onderdeel van Ramaekers Entertainment

KVK: 24480035
BTW nummer: NL002031650B14

Copyright: Ramaekers Entertainment 2020

In samenwerking met TravelOrlando.nl 
en Juvigo.nl

Contactgegevens

Postadres:
Rijksweg 324
2071CR, Santpoort-Noord 

Telefoon: 023-2052079
Mail: Info@stagecenter.nl