Het docententeam

We werken enkel met gespecialiseerde docenten. Niet enkel hebben ze gestudeerd aan het conservatorium, de meeste doceren zelf op de verschillende conservatoria en dansacademies. Enkel de top van de Nederlandse theaterwereld geeft bij ons les. 

Wil jij graag naar een theateropleiding? Een week kamp geeft je de kans te werken met verschillende methodieken van verschillende opleidingen.

Een overzicht van onze vaste docenten

Zomerkamp docenten

Britt van Schie

Artistiek Leider StageCenter

Week A, B, C & D

Britt heeft alle stappen binnen StageCenter doorlopen. Jaren lang was ze deelnemer op de zomerkampen. Tijdens haar studie aan Codarts (Muziektheater) werkte ze als crewlid op kamp. Na haar afstuderen begon ze als docent op onze zomerkampen. Nu is Britt artistiek leider van StageCenter zomerkampen.

Britt was als Solist werkzaam op de cruises van Tui en deed mee aan het Amsterdamse Kleinkunst Festival

 

Miriam Venema

Lessen: Zang, Liedinterpretatie.

Week C

Miriam is een gecertificeerde Universal Voice Teacher. Daarnaast was zij te zien in de musicals: ‘Soldaat van Oranje‘, ‘Love Story‘, ‘War Horse‘ en ‘Come From Away‘.

Foto door: Isabeau Bosscher.

Martje de Mol

Lessen: Dans, Staging.

Week A

Martje studeert dit jaar af van de Lucia Marthas Institute for Performing Arts als uitvoerend danseres en dansdocent. 

Ruben Kuppens

Lessen: Spel, Liedinterpretatie

Week A & B

Ruben heeft zowel in Nederland, als in Londen op het podium gestaan. Hij was te zien in: ‘Soldaat van Oranje‘, ‘On Your Feet‘, ‘Hello Dolly‘ en ‘Diana en Zonen‘.

Frank van Hengel

Lessen: Ensemblezang, Zang, Liedinterpretatie.

Week C & D

Frank was te zien in: Grand Hotel‘, ‘The Addams Family‘, ‘Sister ActenCome From Away‘. Daarnaast speelde hij Emilio Estefan in de Nederlandse, Weense én Londense versie van ‘On Your Feet.’

Pim Vergeldt

Lessen: Dans, Staging

Week C & D

Pim studeert aan de Lucia Marthas Institute for Performing Arts. Hij doet een dubbelstudie als uitvoerend danser en dansdocent. Pim liep al stage in ‘The Christmas Show‘ in het Ziggo Dome. 

Froukje Zuidema

Lessen: Ensemblezang, Liedinterpretatie, Spel.

Week A & C

Froukje maakte haar musicaldebuut in ‘Ciske de Rat en was afgelopen seizoen te zien in ‘The Sound of Music. Daarnaast zong ze als soliste bij ‘Nacht des Musicals (2020)’ van Theater St. Gallen in Silvaplana, Zwitserland. 

Foto door Laura van Bentum.

Marco Hoving

Lessen: Ensemblezang, Liedinterpretatie, Spel.

Week C & D

Marco was te zien in de musicals ‘Afblijven‘ en ‘Spijt‘. Hij gaf meerdere jaren stemtraining, ensemblezang en muziektheoretische vorming aan de Vooropleiding en Vakopleiding van Codarts Muziektheater. Daarnaast was hij werkzaam als Muzikaal Leider van ‘Diana en Zonen.’

Bart van Veldhoven

Lessen: Spel, Liedinterpretatie

Week C

Bart was onder andere te zien in: ‘Was getekend, Annie MG Schmidt‘, ‘Aspects of Love‘, ‘Spring Awakening‘ als Georg Zirschnitz, ‘Cyrano‘, ‘War Horse‘, ‘de Tweeling‘, ‘Hello Dolly‘ en ‘Diana en Zonen‘.

Jary Sluijter

Lessen: Spel, Liedinterpretatie

Week D

Jary is dagelijks te zien in de serie ‘Brugklas‘ als Bram. Voor zijn rol in ‘Brugklas de Musical werd hij genomineerd voor een John Kraaijkamp Musical Award voor Aanstormend Talent. Momenteel is hij te zien in ‘The Rocky Horror Show.’

Jordan Roy

Lessen: Ensemblezang

Week D

Jordan werd bekend als een deel van de popgroep ‘Adlicious‘, waarmee hij runner-up werd in het vierde seizoen van ‘X-Factor‘. Later deed Jordan mee aan ‘The Voice of Holland‘ en ‘Better Than Ever.’ Als Vocal Coach begeleidde hij de kandidaten van ‘The Masked Singer‘ en ‘The Talent Project.’ 

Yoshua van den Broek

Lessen: Liedinterpretatie, Spel

Week B

Yoshua studeerde in 2017 af aan Codarts Hogeschool voor de Kunsten, in de richting Muziektheater. Twee jaar later behaalde hij Cum Laude zijn Master of Music aan Fontys in Tilburg. Yoshua was te zien als in ‘Diana en Zonen’ als cover Harry en Lord Mountbatten. 

Soraya Gerrits

Lessen: Spel, Liedinterpretatie

Week A

Na jarenlang als deelnemer op de zomerkampen mee te zijn geweest en een aantal jaar de crew versterkt te hebben, gaat Soraya dit jaar lesgeven op kamp! Ze is momenteel te zien als Jonge Diana in ‘Diana & Zonen.

Aankomend seizoen is zij te zien als Alyssa Green in ‘The Prom’. 

Marijn Bellaard

Lessen: Spel, Liedinterpretatie

Week B

Marijn behaalde, naast bachelor aan Codarts Hogeschool voor de Kunsten, richting muziektheater, Master of Music aan Fontys in Tilburg. 

Hij schreef de teksten en speelt mee met de nieuwe musical ‘Lokroep’ van Stichting Nanoek. Daarnaast was hij, met zijn eigen collectief ‘Hemels Vallen’ al te zien op het Fringe Festival in Amsterdam. 

Imke Mol

Lessen: Spel

Week A

Imke werkt als actrice en theatermaker. Ze was te zien in ‘Who’s afraid of Virginia Woolf’ en ‘Tristano’. Daarnaast speelde ze met haar eigen voorstelling ‘Medea Culpa’ op het Café Theater Festival en in het Tapastheater.

Soof den Boer

Lessen: Spel

Week B

Soof is Dramatherapeut en afstuderend Drama Docent. Ze was te zien in onder andere ‘Peter Pan, het echte verhaal’ en ‘Lagherta’ de musical. Soof geeft les op het Nationaal Jeugd Musical Theater in Amsterdam, Jeugdtheaterschool Mamagaai in Haarlem en is regie assistent van ‘Alice in Wonderland’ van Terra Morssinkhof.

StageCenter

Is onderdeel van Ramaekers Entertainment

KVK: 24480035
BTW nummer: NL002031650B14

Copyright: Ramaekers Entertainment 2022

In samenwerking met TravelOrlando.nl 
en Juvigo.nl

Postadres:
Rijksweg 324
2071CR, Santpoort-Noord 

Telefoon: 023-2052079
Mail: Info@stagecenter.nl