Wie zijn wij

Het begon allemaal in 2009 met de oprichting van MusicalCamp. Als enige kwaliteits aanbieder in Nederland groeide dit uit tot een gespecialiseerd bedrijf in theaterzomerkampen. Vanaf 2013 kwamen hier kleinschalige producties in o.a. het voormalige M-lab en theaterreizen naar o.a. Londen bij. Zo werd MusicalCamp langzaam KampVakanties.

Het onderscheid van onze zomerkampen zit met name in de filosofie. Daar waar anderen proberen in een week een productie uit de grond te stampen, doen wij dit niet. Als professionals zes weken nodig hebben voor een kwalitatief goed stuk, hoe kan je dan van amateurs of professionals in opleiding verwachten dat ze dit in één week doen? Volgens ons ga je dan voorbij aan het leerproces. Daarnaast krijgt niet elk kind een gelijk aandeel terwijl iedereen een zelfde bijdrage betaald. 

Door ons docententeam samen te stellen met mensen uit de theaterwereld die daadwerkelijk ervaring hebben op het hoogste niveau als docent en niet enkel als acteur, krijg je hoogwaardige lessen. Onze docenten dagen leerlingen altijd uit net dat stapje verder te komen. Overdag krijg je dus les volgens een schema dat niet veel anders is dan op de grote conservatoria of dansacademies. Voor sommige zomerkampen zoals Muziektheaterkamp of VocalMasterclass moet je zelfs auditie doen.   

StageCenter.nl is in 2019 voortgekomen uit KampVakanties zomerkampen. Na tien jaar specialisatie in theaterzomerkampen, lessen en reizen, voegden wij ons samen met het NJMT. Het Nederlands Jeugd Musical Theater. 

Het NJMT is een grote theaterschool in Amsterdam dat als enige theaterschool van Nederland, jaarlijks een landelijk theatertournee produceert.  

Door de samenvoeging hebben wij het meest uitgebreide aanbod van heel Nederland als het aankomt op theaterlessen. Zowel voor kinderen als volwassenen. 

Zo kan je het hele jaar door in onze studio in Amsterdam les krijgen in verschillende vakken die je deels zelf samen kunt stellen. In de zomer kan je met ons mee op kamp en in de meivakantie reizen we af naar Londen om voorstellingen te bezoeken.

Als dat nog niet genoeg is, kan je daarnaast auditie doen voor onze jaarlijkse theatertournee. In het verleden waren dit titels als 'Oorlogswinter', 'Kruistocht in Spijkerbroek' en 'Koning van Katoren'.

De plek waar jij je kan ontplooien, op het podium, in de les of tijdens je vakantie. Dat is StageCenter! 

Lieke van Loon

Jaren ging Lieke samen met haar broer op zomerkamp. Ze volgde onze musical-, dans-. theater-, en muziektheaterkampen.

Naast haar deelname aan de zomerkampen ging ze meerdere keren mee op theaterreis naar Londen en zelf mee naar Amerika. 

Vanaf 2018 werd Lieke Crewlid op de zomerkampen waarna ze ook verantwoordelijk is geworden voor alle administratie en productionele zaken. Sinds mei 2021 staat Lieke aan het hoofd van alle zomerkampen en de londenreizen.

Momenteel studeert Lieke theaterwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. 

StageCenter

Is onderdeel van Ramaekers Entertainment

KVK: 24480035
BTW nummer: NL002031650B14

Copyright: Ramaekers Entertainment 2021

In samenwerking met TravelOrlando.nl 
en Juvigo.nl

Postadres:
Rijksweg 324
2071CR, Santpoort-Noord 

Telefoon: 023-2052079
Mail: Info@stagecenter.nl