De kweekvijver van talent in Haarlem en Heemstede.

Mamagaai (Haarlem, Heemstede) is een gerenomeerde theaterschool die zich richten op het opleiden van jongeren en jong volwassenen van 4 tot 23 jaar in verschillende theaterdisciplines. De musicalschool, onderdeel van Stagecenter, is een kweekvijver voor nieuw theater- en musicaltalent. 

Daarnaast is Stagecenter producent van theatervoorstellingen vóór en dóór kinderen.

Foto: Marije Slingerland

Mamagaai

Haarlem – Heemstede

De musicallessen bij Mamagaai zijn opgedeeld in een Onderbouw en een Bovenbouw. Zo krijgen kinderen vanaf 7 jaar in een veilige omgeving de ruimte om te onderzoeken en te verdwalen, om zo te ontdekken wat theater voor hen is en kan zijn. In de bovenbouw wordt de verdieping van het theatermaken verder opgezocht en uitgebreid.

Docenten

Het docententeam van Stagecenter bestaat uit vakspecialisten.
Op de websites van het NJMT en Mamagaai kun je een overzicht vinden met alle docenten.

Ook meespelen in onze producties?

Bij Stagecenter maken we regelmatig nieuwe producties. We brengen de bestaande musicals waar jij van houdt, maar maken ook compleet nieuw geschreven en gecomponeerde musicals. Een team van top docenten weet jaarlijks groepen te begeleiden om de mooiste voorstellingen op de planken te brengen.

We zijn de enige school die jaarlijks een Nationale theatertour presenteert. In samenwerking met Theater Terra gaat onze getalenteerde cast het hele land door met hun voorstelling voor en door kinderen. 

Iedereen kan audities doen voor onze producties. Wil jij op de hoogte blijven van onze theaterproducties? Houd dan onze websites en sociale media in de gaten!

Benieuwd naar een van onze zomerkampen?

dancebootcamp

muziektheaterkamp

vocalmasterclass

TheaterMasterclass

StageCenter

StageCenter B.V.

KVK: 89389328
BTW nummer: NL864966465B01

Copyright: StageCenter 2024

In samenwerking met TravelOrlando.nl 
en Juvigo.nl

Postadres:
Rijksweg 324
2071CR, Santpoort-Noord 

Telefoon: 023-2052079
Mail: Amber@stagecenter.nl